L2DawnOfWar
Főoldal | Egyéb infók | Regisztráció | Belépés
Honlap-menü
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 513

Amit jó tudni!

 

 

 

Kezdetét vette a Dusk és Dawn háborúja! Ez ugyan alapban a játék része csak némileg kicsit próbáljuk érdekesebbé tenni számotokra. Attól függően ki nyer az adott héten a papjánál extra dolgokhoz juthat. A papnál természetesen ancient adenáért tudtok vásárolni. Némely item talán elsőre drágának tűnik azonban hamar meglátjátok megérik az árukat. Attól függően ki hányszor nyer fog bővülni a választék. Természetesen a két oldal kínálata nem teljesen fog egyezni. Aki esetleg később csatlakozik az is megtudja nézni mi a kínálat. Létrehoztunk egy acc-ot 1-1 karakterrel (acc:dusk  pass: dawn). Vásárolni senki ne akarjon velük mert az itemek nem tradelhetőek! Sok szerencsét mindenkinek!

 

 

Két új item került be a megszerezhető tárgyak közé. Ám az egyik csak 24 órás és a megszerzésük sem könnyű. Nem lehet trade-elni, dropp-olni és eladni. Akinek a birtokában van csak az tudja használni, Olyn nem használható. Amit tud az némi kis extra stat emelés. Akitől megszerezhető az néhány boss. Név szerint:

Anakazel, Sailren, Typhoon, Orfen, Anakim, Lilith és Daimon the White Eyed. 

Sok szerencsét mindenkinek!

 

A másik az 7napig használható! A megszerzése talán még jóval nehezebb mint az előzőnek. Picivel jobb mint az egynapos és még blessed soe skilleket is ad! Borsos áron is hozzá lehet jutni Giran-ban Galladucchi-nál lehet megvásárolni. Akinek nincs rá kerete az keresse meg Tiat-ot és paskolja meg. Tőle fog szert tenni rá. Egyenlőre csak ő droppolja! 

 

 

 

Gracian Kirklan npc-nél lehet váltani vorpal armort és weapont. Az itemeket Gracian lehet farmolni. Elsőre talán meghökkentő a mennyiség és bonyolultabbnak tünik de nagyjából annyi idő alatt megvan mintha Antharas Lairben farmolna valaki. A különbség itt olyat váltasz amire szükséged van. 

 

 

 Tattook vásárolhatóak, kivéve a top tattoo-t azt csak Hero-ként lehet elérni.  A kezdőkarakterek részére lehetőség van buffpotion váltásra és no grade armor váltására. Ezt Newbie Guide-nál tehetik meg a kezdő városokban. Viszont az ancient adena nagy szerepet játszik! Ezáltal megéri majd ezzel is kereskedni. Piac Giran főterén a Grocery melletti sarokrészen.  Klánoknak a Ranking fontos lehet ez meg van emelve így megéri kihasználni. No de hogy valami jót is írjak a spoil no limites lesz. Vitality herb 60 perces . Max 3 sub lehet lvl80-as subbok. Certi skillekhez quest elvégzése kell. Eventeken szerzett itemek Galaducchinál válthatóak, ahol apróságokat illetve hasznos dolgokat lehet megvenni. Aztán az active event ami szintén hozzá segíthet némi kis extra dolgokhoz. No hogy az epic-ek se maradjanak ki ott is lesz némi kis plusz, de ez inkább majd meglepetés. A megszokott buffok 4 órásak max buff40 song/dance18. A tattoo-k enchantolhatóak,  a fighter +pdefet és hp-t a mage +pdef-et és mp-t ad. A Hero tattoo szintén enchantolható ugyanazt adja mint a többi csak picivel többet. A fejdíszek kis extrával szolgálnak (pdef és mdef). Természetesen sorrendben ezek is mind picivel jobbak. Academy az alap, majd a területi-ek aztán noblesse tiara, lord's crown és a hero desteny circlet. Mivel említve lettek az epic-ek a dropp tartalom majd kiderül ha valaki megnézi. Azonban Core-t és Orfen-t megéri majd ölni mivel az ékszereik picit mások lettek. Core ring nagyjából azt adja mint QA-t ring csak grade miatt többet. Orfen earring pedig Antharas ékszeréhez hasonló de mivel A-s kevesebbet ad. Azonban könnyebben is kivégezhető. Ez mellet az epic-ek dobnak pár száz MoV-it. 

 

Hagyományos TvT reward Ancient, MoVés MoH.

Az event npc EVENTINA minden evenje amire regelni lehet díjként Ancient Adenát  ad a győztes félnek. Lehet próbálgatni az eventeket. Kinek melyik tetszik majd a szavazat dönt.

 

 

Amit még megemlítenék az egy skill konkrétan a Fortune of Noblesse. Pár évvel ezelőtt egy régebbi szerveren hasonlóan működött az egyik noblesse skill ott jól bevált így most újra megpróbáljuk remélhetőleg elnyeri a tetszéseteket. Területre sebez a skill farmolni nagyon jó vele persze ehhez szükséges a quest.

A hair itemeknél történt kis alakítás. Semmiféle előnyt vagy extrát nem adnak inkább csak design. 

 

 

 

 

REVOLUTION MMORPG TOPLISTA

Magyar toplista

 

Belépés
Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2019 Ingyenes webtárhely uCoz