L2DawnOfWar
Főoldal | VéMSZ | Regisztráció | Belépés
Honlap-menü
Körkérdésünk
Értékeld honlapomat
Összes válasz: 513

Viselkedési és magatartási szabályok a szerveren!

A szabályok el nem olvasása nem mentesít a következményektől!

 

Nem akarunk ódákat zengeni arról mit és hogyan kell csinálni. Remélhetőleg értelmes emberekkel találkozunk majd. Alap elvárások vannak amit minden ember aki rendelkezik egy kis józan paraszti ésszel betart és el is vár a másiktól.

Talán az egyik legfontosabbal kezdeném a PVP/PK  mivel a játék része nem tiltott! Fejlődés közbeni karaktert azonban senki nem öljön meg, aki húz azt lehet. Illetve 85-ős karakterrel 70 alattit nem lehet ölni, az nem dicsőség.  Farmolás közben nincs tiltva a PVP/PK persze ha nem 70 alatti. Aztán a másik nagy kedvenc a BOT/HACK akit ilyenen kapunk azt egyszerűen töröljük! Aki ilyesmit észlel az szóljon vagy jelezze valamilyen formában ki, mikor, hol. Amíg egyes emberek képesek tisztességesen játszanak szabadidejüket feláldozva ez elvárható mindenkitől talán. Remélhetőleg nem fordul elő ámbár soha nem lehet tudni ha valaki Bug-ot vagy hibát észlel jelezze. Aki ezt kihasználja vagy előnyre tesz szert az vállalja a büntetést is. Admintól, GM-től, Em-től nincs kéregetés! Aki ezt teszi 1-2 figyelmeztetés után számíthat is a büntetésre. A fent említettek közül aki valamiben segít az csak rajta múlik. Néhány szót ejtenék a kommunikációról is. A GM-team nem fog senkivel vitázni, veszekedni és senkinek nem tartózik magyarázattal sem. Teljesen felesleges őket szidalmazni mert ezzel csak a player járhat rosszul. Amennyiben valami olyan történne amivel nem ért egyet esetleg igazságtalanak érzi ami vele történt az Admin felé forduljon észrevételével. A játékosok közti kommunikáció is normális tisztességes formában történjen! Mindenkinek lehet rossz pillanata  akár a game-ben akár a való életben de az csak rá tartozik. Ilyenkor inkább offol-ja a játékot aztán sétáljon egyet! Felesleges veszekedni vagy káromkodni. Reméljük mindenkinek érthető minden. Röviden kitérnék a titlék és karakter nevek használatára is. A jó ízlés határain belül válasszon mindenki. Ez egy fantasy játék semmiféle diszkriminatív, rasszista sorolhatnám még, szó vagy kifejezés nem ide illő! Ezt mindenki vegye figyelembe mert módosítva lesz ami nem ide való!  Amit megemlítenék még az a Boss lopás. Tilos! Amennyiben valaki már ott van akkor 5 perc van rá, hogy megkezdjék ha nem történik meg szabad a préda még akár PK is mehet! Bossolás közbeni PK Tilos! A már megkezdett Boss ölése idegen partynak segítség kérése nélkül Tilos!

Remélhetőleg mindenki betartja a fent említetteket és egy jó kis csapat részévé válik! Mindenkinek sok sikert és jó játékot kívánunk! 

Admin:Haribo

GM: Chantal

 

 

 

REVOLUTION MMORPG TOPLISTA

Magyar toplista

 

Belépés
Keresés
Barátaink:
  • Honlap létrehozása
  • Ingyenes online játékok
  • Online Munkaasztal
  • Oktató videók
  • uCoz Rajongók Oldala
  • Copyright MyCorp © 2019 Ingyenes webtárhely uCoz